Kvalitetna podloga koja odgovara tipu kože osnova je svake besprekorne šminke. Suva koža lica je sklona iritacijama i perutanju ukoliko puder ne obezbedi dovoljno hidratacije. Zato je izbor pravog ključan za efekat savršenog tena i postojanost šminke. Ako prepoznajete svoju kožu u prethodnom opisu, nastavite da čitate da biste saznali koji puderi će učiniti da čak i suva koža zablista.

Bez obzira koji puder koristite, suva koža zahteva pažljivu pripremu. Pre nanošenja bilo koje podloge, važno je da koži date potrebnu količinu hidratacije. Zato nemojte preskočiti hidratantni serum i hranljivu kremu.

Odlične opcije pudera za suvu kožu mogu se naći u apotekama i vrhunskoj kozmetici.

Možemo reći da niko nema apsolutno savršenu kožu, ali razlika između dobre i loše šminke je u izboru proizvoda koji će biti idealni za određeni tip kože. Zato nemojte da zloupotrebljavate svoju suvu kožu pogrešnim proizvodima i u galeriji potražite naše omiljene pudere za suvu kožu.

Charlotte Tilbury Beautiful Skin Foundation

Prema nekim beauty guruima, Charlotte Tilbury Beautiful Skin puder je jedan od najboljih proizvoda ovog luksuznog brenda. Najveća prednost ovog proizvoda je jednostavna nadogradnja koja pokriva apsolutno sve nepravilnosti i ne izaziva kontraefekat na suvoj koži.

Charlotte Tilbury Beautiful Skin Foundation.
charlotte tilbury 

NARS Pure Radiant Tinted Moisturiser SPF30

Savršena formula zaglađuje suvu kožu, lako se nadograđuje, ima zaštitnim faktor 30 i, što je najvažnije, prepuna je negujućih sastojaka koji hidriraju, posvetljuju i štite.

NARS Pure Radiant Tinted Moisturiser SPF30.
nars 

MAC Studio Radiance Face And Body Foundation

Vodenasta tekstura MAC Studio Radiance pudera nahraniće sve suve delove kože, a za savršen efekat koristite ruke umesto četke ili sunđera.

MAC Studio Radiance Face And Body Foundation.
maccosmetics.com 

NYX Professional Makeup Born To Glow Naturally Radiant Foundation

NYX Professional Makeup Born To Glow puder ima laganu teksturu i jaku pokrivnu moć, koja će savršeno pristajati suvoj koži, jer je nećete opterećivati velikom količinom proizvoda.

NYX puder.
nyx 

L'Oréal Paris True Match Liquid Foundation

Favorit iz pristupačnijeg asortimana je definitivno L'Oreal Paris True Match tečni puder - satenski finiš sa malom količinom reflektujućeg pigmenta daće koži zdrav sjaj uz neverovatnu postojanost.

L'Oréal Paris True Match Liquid Foundation.
printscreen lilly.rs 

Dior Forever Skin Glow Foundation

Sjajan puder koji nije potrebno popravljati u toku dana. Pored besprekornog finiša, ovo je jedna od ključnih vrlina koja ga je učinila favorita mnogih beauty stručnjaka.

dior puder.
dior