Parfem za koji ćete dobiti najviše komplimenata: Dugotrajan na koži i satima nakon nanošenja

Ako želite da dobijate komplimente za parfem onda treba da kupite ovaj.

Shutterstock

Nije tajna da Zara dominira high street tržištem kada je u pitanju ponuda parfema. Recept za popularnost Zarinih parfema leži u pristupačnoj ceni i mirisima koji često podsećaju na parfeme luksuznih brendova. Osim obožavanih "duplikata", Zara već nekoliko godina sarađuje s parfemskom kućom Jo Loves, a kolaboracijske kolekcije već dugo su na listi omiljenih pristupačnih parfemskih ulova.

Iz Zarine kolekcije Olfactive dolazi nekoliko izuzetno popularnih parfema kojima neki pripisuju gotovo "niche" kvalitet. No, jedan se posebno izdvaja u videima TikTokera koji tvrde da nikada nisu dobile toliko komplimenata i pitanja o tome koji parfem nose. Reč je o Olfactive/N04 Fashionably London mirisu, koji se upoređuje s Delina Exclusif francuske kuće Parfums De Marly.

Ovu parfemsku vodu možete pronaći u pakovanju od 100 ml, a miris otkriva note bergamota, ruže i mošusa. Pored neverovatno dobrog mirisa, neki korisnici TikToka su naveli da se radi gotovo o unisex mirisu i jednom od najboljih mirisa na bazi ruže koje možete pronaći. Osim Fashionably London, u kolekciji se ističe i N06 Elegantly Tokyo, koji otkriva note kardamoma, jasmina i sandalovine. Dovoljno je reći da trenutno nije dostupan na Zarinoj stranici, a obnova zaliha se očekuje uskoro.

ZARA