3 KUPKE ZA TELO KOJE NE ISUŠUJU KOŽU: Hranljive formule koje mirišu satima na koži i ostavljaju nežan trag

Ukoliko ste u potrazi za kupkama za telo koje ne isušuju kožu, na pravom ste mestu

Pexels/ Karolina Grabowska

Ponekad nam se zaista čini da je cela priča oko rutine nege kože preterana te da se neretko na našim kozmetičkim policama nalazi zaista nalazi pregršt proizvoda koji zapravo i nisu baš toliko nužni. S druge strane, postoje proizvodi koje redovno koristimo u rutini, a zapravo nismo upućeni u njihov sastav koji dodatno isušuje već dovoljno suvu kožu u zimskom periodu.

Govorimo naravno o gelu za tuširanjem kao genijalnom proizvodu za hidrataciju kože tela. Zapravo je reč o proizvodima na bazi ulja, koja sadrže i biljne ekstrakte i esencijalna ulja, a pogodna su i za svakodnevna tuširanja.

Kako veliki broj kupki isušuje kožu te neretko osećamo svrab, a potom uočavamo i perutanje, zapravo shvatamo koliko je izbor prave kupke bitan deo u nezi kože.

U nastavku smo izdvojili 3 omiljene kupke zahvaljujući kojima niske temperature i suv vazduh u zagrejanim prostorijama neće ostavljati trag na vašoj koži!

AFRODITA - Uljani gel za tuširanje NATURAL VANILLA

dm 

BALEA - Kremasti uljani gel za tuširanje

dm 

 ZIAJA - Kremasti gel za tuširanje Cashmere

dm 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Kako da napravite detoks kupku za vreme punog Meseca  Instagram/jess.hopson


Izvor: Wanted A.N.