KREME PROTIV BORA IZ DROGERIJA KOJE REĐAJU SAMO POZITIVNE OCENE: Daju divan, baršunast ten a po sastavu su slične skupim

Ukoliko ste u potrazi za dobrom kremom protiv bora, ove drogerijske pokazale su dobre rezultate.

Instagram

Starenje je potpuno prirodan proces od kojeg niko ne može pobeći, ma koliko da se trudi. No, to ne znači da ne treba da vodite računa o sebi i svojoj koži. Ma koliko da smo bombardovani na svakom koraku sa čudotvornim proizvodima koji instant glade kožu i skidaju godine, bitno je da ne nasedate na svaku reklamu koja nudi eliksir mladosti.

Oslušnite svoju kožu i dajte joj ono što joj treba. Dobra nega ne podrazumeva samo dobru bjuti rutinu, već i da o sebi brinete kako kroz ishranu, tako i redovnom hidratacijom, ali i tako što ćete svakodnevno nositi SPF i prilagoditi negu stvarnim potrebama. 

Shutterstock 

Dobra anti-age krema zlata je vredna, što opet ne znači da treba da potrošite hiljade i hiljade dinara na skupe, neretko izvikane proizvode. Ovog puta, na našem "meniju" našle su se kreme iz drogerija koje su korisnice ocenile sa najvišim ocenama, a izdvaja ih to što su bogate kolagenom i drugim hranljivim sastojcima, ključnim za lepu, baršunastu kožu lica bez bora. 

Mi smo izdvojili 5 favorita, a vi nam pišite u komentarima mišljenje ukoliko ste ih isprobali.

Neutrogena Retinol Boost, dnevna krema protiv starenja kože lica SPF 15

neutrogena.rs 

Eucerin Elasticity+Filler dnevna krema za zrelu kožu lica SPF 15

eucerin 

Nivea Cellular Anti-Age noćna krema za pomlađivanje 40+ sa bakuchiolom

lilly.rs 

Vichy Slow Age noćna krema i maska

vichy 

L’Oréal Paris Revitalift Filler

Loreal 

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Charlotte Tilbury - Magic Cream  Instagram/_cloebeauty