KREMA BEZ KOJE JE OPORAVAK KOŽE OD DOČEKA MISAONA IMENICA Odmah uklanja tragove umora i čini lice blistavim i hidriranim

Nevezano da li ste malo preterali za doček, umorni ste ili je prosto vaša koža iziritirana, jedna krema se izdvojila upravo zbog fantastičnih rezultata.

Instagram

Teško da je ijedan bjuti proizvod napravio toliki bum kao što je to bio slučaj sa kremom jednog poznatog brenda. Uostalom dovoljno je da kažemo da samo na TikToku ovaj proizvod ima preko 278.4 miliona pretraga što dovoljno govori o njegovoj viralnosti. A sudeći prema reakcijama korisnika, to nije došlo tek tako, pogotovo sada nakon dočeka, kada je našoj koži defintivno potrebno više nege i "oporavak".

Reč je o La Roche Posay Cicaplast Baume B5+ kremi koja se izdvojila u moru proizvoda. Korisnici tvrde da je idealna ukoliko imate problem sa suvom kožom, ili iritacijama, kao i reakcijama na druge bjuti proizvode. 

Zasnovana je na prebiotiku Tribioma i bogata je madekasoidom – aktivnim sastojkom za obnovu – pantenolom umirujućeg dejstva i sa antibakterijskim sastojcima.

I mnogi tvrde isto - ovako nešto vam definitivno treba ukoliko želite da kožu lica brzo vratite u prvobitno stanje i otklonite tragove umora. 

Instagram 

Mnogi koriste i varijantu u spreju koja istog trenutka umiruje i hidrira, te je odličan izbor nakon dana kada smo jeli visokokaloričnu hranu i pili alkohol koji i te kako utiču na kožu.

Takođe je visokoocenjena i od strane dermatologa, pogotovo sa one koji imaju kožu sklonu aknama, te ne čudi što je ovaj proizvod proglašen za "čudo u tubi" i holy grail bjuti sveta.