5 NAJBOLJIH TEČNIH RUŽEVA KOJI ĆE NA USNAMA TRAJATI CEO DAN: Izdvojili smo najpostojanije koje možete naći u drogerijama

Ukoliko ste u potrazi za postojanim tečnim ružom, na pravom ste mestu - izdvojili smo 5 najboljih koje možete pronaći u našim drogerijama.

Wanted

Ruž je neizostavan deo kozmetičke torbice koji svakome make-up look-u daje onu željenu dozu šarma i glamura. Postoji u različitim varijantama, a otkako se pojavio na beauty sceni, tečni ruž je postao glavni hit. Njihova je popularnost zasnovana na praktičnom i preciznom aplikatoru, izuzetnoj dugotrajnosti i širokoj paleti boja.

Kada želimo da nam se ruž zadrži na usnama tokom celog nošenja, moramo izabrati one najkvalitetnije. Na sreću, za kvalitetne tečne ruževe ne moramo se nužno okrenuti onim najskupljim brendovima, već se neki odlični mogu pronaći i u obližnjim drogerijama, primereni baš svakom budžetu. Istražili smo bogatu ponudu u našim drogerijama i izdvojili pet posebno dugotrajnih i kvalitetnih ruževa koji će vas iznenaditi.

1. Maybelline - SuperStay Vinyl Ink

lilly.rs 

2. Catrice - Matt Pro Ink Non-Transfer Liquid Lipstick

lilly.rs 

3. Max Factor - Colour Elixir Soft Matte Liquid Lipstick

lilly.rs 

4. Essence - Stay 8h Matte Liquid Lipstick

lilly.rs 

5. L'Oreal Paris Rouge Signature

lilly.rs 

A u nastavku otkrijte kako da uz pomoć olovke i sjaja povećate usne:

This browser does not support the video element.

Kako uvećati usne olovkom i sjajem  Tik Tok/haileybieber