Ponekad nam se zaista čini da je cela priča oko rutine nege kože preterana te da se neretko na našim kozmetičkim policama nalazi zaista nalazi pregršt proizvoda koji zapravo i nisu baš toliko nužni. S druge strane, postoje proizvodi koje redovno koristimo u rutini, a zapravo nismo upućeni u njihov sastav koji dodatno isušuje već dovoljno suvu kožu u zimskom periodu.

Govorimo naravno o gelu za tuširanjem kao genijalnom proizvodu za hidrataciju kože tela. Zapravo je reč o proizvodima na bazi ulja, koja sadrže i biljne ekstrakte i esencijalna ulja, a pogodna su i za svakodnevna tuširanja.

Kako veliki broj kupki isušuje kožu te neretko osećamo svrab, a potom uočavamo i perutanje, zapravo shvatamo koliko je izbor prave kupke bitan deo u nezi kože.

U nastavku smo izdvojili 3 omiljene kupke zahvaljujući kojima niske temperature i suv vazduh u zagrejanim prostorijama neće ostavljati trag na vašoj koži!

AFRODITA - Uljani gel za tuširanje NATURAL VANILLA

Screenshot 2024-01-17 122615.png
dm 

BALEA - Kremasti uljani gel za tuširanje

Screenshot 2024-01-17 122558.png
dm 

 ZIAJA - Kremasti gel za tuširanje Cashmere

Screenshot 2024-01-17 122606.png
dm 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kako da napravite detoks kupku za vreme punog Meseca Instagram/jess.hopson


Izvor: Wanted A.N.