Dobro je poznato da bez dobre pripreme kože lica za šminkanje ne možemo očekivati sjajne rezultate, uprkos kvalitetnim make up proizvodima koje koristimo. Make up rutina nezamisliva je bez dobre podloge koja će pripremiti naše lice za svu šminku koja sledi.

Da bi make up lepo "legao" na kožu potrebno ju je dubinski hidrirati i nahraniti, a jedna krema za lice pokazala se toliko sjajnom da ju danas možemo pronaći u kolekciji brojnih poznatih šminkera!

U pitanju je hvaljena krema Embryolisse Lait-Crème Concentré o kojoj jednostavno ne prestaje da se priča. Reč je o poznatom francuskom brendu nastalom 1950. godine, a koji je postao prepoznatljiv upravo zahvaljujući ovoj kultnoj kremi!

Njena tekstura izrazito je lagana, brzo se upija te je koža nakon korištenja mekana, zaglađena, a ten ujednačen. Takođe, krema ima predivan cvetni, osvežavajući miris, ali on ne izazva iritacije, pa je kao takva prikladna i za osetljiv tip kože.

Kada se krema upije u kožu možete započeti s nanošenjem podloge, odnosno pudera, koji će predivno leći na lice i neće skliznuti. Ono što volimo kod ove kombinacije je to što puder neće nestati s lica, niti će se koža s vremenom perutati zbog sjajne hidratacije koju ova krema pruža koži.

Embryolisse krema za lice
cultbeauty.co.uk 

Pored toga da je možete koristiti kao prajmer, Embryolisse Lait-Crème Concentrékrema sjajna je i kao odstranjivač šminke ili pak kao hranjiva maska. Samo je nanesite u nešto debljem sloju i pustite da se upije u kožu, dok ostatak možete ukloniti tupferom. Takođe, ova krema prikladna je za svaki tip kože, a kao glavni sastojci navode se shea puter, pčelinji vosak, aloe vera i proteini soje. Definitivno proizvod koji će vrlo brzo postati vaš novi omiljeni make up saveznik!

 Bonus video

Krema sa SPF-om Tiktok/@tashliciousa