Krema sa zaštitnim faktorom od sunca je obično nešto čega se setimo 15 dana godišnje dok smo na letovanju. Čak i tada ne biramo već onu za telo nanesemo nonšalantno na lice, u slučaju da se uopšte i setimo da zaštitimo lice. SPF kremu za lice potrebno je koristiti tokom cele godine s obzirom na posledice UV zračenja koje su i dokazane.

Iako je umereno izlaganje suncu dobro za naše zdravlje, i ptice na grani znaju da prekomerna izloženost sunčevim zracima može da izazove mnogobrojna oštećenja kože.

Dermatolozi savetuju da svaka rutina nege kože treba da se završi nanošenjem kreme sa SPF zaštitom širokog spektra, što znači da štiti od UVA i UVB zraka.

Krema sa SPF-om Tiktok/@tashliciousa

U potrazi za kremom sa SPF-om i dobrim sastavom iste naišli smo na video na TikToku u kom korisnica posebno hvali IT'S SKIN Power 10 sunserum. "Preporuka, najbolji SPF. U nazivu sam videla da će biti najbolji i najlaganiji SPF jer piše SUNSERUM", rekla je tashilicious, a potom dodala "Instant se upija, ne ljušti se, šminka leže savršeno. Nije masno, više je retke i vodenaste teksture. Za sada mi je ovaj na prvom mestu", zaključila je korisnica TikTok-a.

It’S SKIN Power 10 Formula Powerful Genius SUNSERUM je proizvod koji pruža optimalnu, dvostruku, zaštitu kože od negativnog dejstva UVA i UVB zraka i uspostavlja ravnotežu mikrobioma kože.

Powerful Genius serum za zaštitu od sunca pruža koži zaštitu i umirenje od negativnog dejstva UV zraka i obezbeđuje joj uravnoteženu negu, hidratantnu i osvežavajaću završnicu bez belog traga.

Powerful Genius SUNSERUM namenjen je za sve tipove kože, a posebno se preporučuje svima koji istovremeno žele da pruže zaštitu koži od UV zraka i poboljšaju njeno sveukupno stanje i zdravlje.

It’S SKIN Power 10 Formula Powerful Genius SUNSERUM.
dm 

Sastav

Formula Powerful Genius serum za zaštitu od sunca oslobođena je čak 10 potencijalno štetnih sastojaka (Benzophenone-2 Benzophenone-4,Phenoxyethanol,Benzyl Alcohol, Butylparaben,Methylparaben, Isobutylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isopropylparaben) te je njegova primena pogodna i za osetljivu kožu.

Kako se koristiti?

U slučaju dugotrajnijeg izlaganja suncu ponovite nanošenje svaka 2-3 sata. Napominjemo: Koristite proizvode za zaštitu kože lica od sunca tokom cele godine!