SmoothSkin, globalni lider u IPL tehnologiji sa sjedištem i proizvodnjom u Velikoj Britaniji te s više od 40 godina iskustva u razvoju, istraživanju i implementaciji IPL tehnologije, isporučuje revolucionarna rešenja za jednostavno i sigurno sprovođenje kućnih tretmana za smanjenje rasta dlačica.

Njihov najnoviji uređaj SmoothSkin Pure Mini najbolje opisuju dve reči - sofisticirana jednostavnost, odnosno revolucionarna tehnologija jednostavna za upotrebu, a upravo takva atmosfera vladala je na eventu kojem je bila Maja Šuput brend ambasadorka SmoothSkin brenda u Hrvatskoj.

332181324_1744339755961672_8961282129238381297_n.jpg
Promo 

Sofisticiranoj atmosferi svakako je doprinio spektakularni enterijer barokno secesijskog uređenja s blistavim mesingom, mramorom i zlatom.

ROX Beauty & Smoothskin Pure Mini Launching Event
Promo 

Maju je posebno razveselilo Mini izdanje uređaja koji je čak 40% manji od svog prethodnika jer će od sada na čestim putovanjima zauzimati manje prostora u njenim uvek krcatim koferima.

Osim što je manji od Smoothskin Pure Fita, Pure Mini ima neograničen broj bljeskova, UV filter za zaštitu kože, 4 kontaktna senzora za učinkovit tretman te zaštitu očiju, 2 načina korišćenja te poseban nastavak za teško dosegljiva područja.

Sara Jovanović poznatija kao Sara Jo iznenadila je čelne ljude britanskog SmoothSkina zavidnim poznavanjem istorije brenda i odlikama novog proizvoda te zaradila aplauz okupljenih zvanica. Ovom prilikom Sara je najavila svoju ulogu brend ambasadorke za Srbiju.

Slika-7.jpg
Promo 

Devedeset zvanica, poslovnih ljudi, influnesera i novinara opustilo se uz razne muzičke izvedbe na pianinu, a posebnu pažnju privukao je hologramski prikaz novog uređaja SMootshkin Pure Mini koji će kompanija ROX Beauty ovlašćeni zastupnik i distributer pustiti u prodaju baš za Dan Žena. Zaista prikladno!

2022-027_Pic002_0996-copy.jpg
Promo