Koža je tokom celog života izložena različitim štetnim uticajima. Vetar, suv vazduh, hladnoća, zagađenje, UV zraci i komedogeni proizvodi mogu oslabiti njenu zaštitnu barijeru i prouzrokovati različite probleme.

Suva koža je nešto sa čime se suočavaju svi tipovi te je reč o stanju kože koje nije rezervisano isključivo za suv tip.

Dobra, hidratantna krema koja će pomoći koži da održi optimalan nivo hidratacije je osnova svake rutine nege kože, jer sve počinje od hidrirane kože. Hidratantna krema mora da se nađe u svakoj rutini nege kože, a ako još uvek niste pronašli pravi proizvod za sebe, onda svakako pogledajte ponudu obližnje apoteke ili drogerije, jer tamo možete pronaći odlične proizvode koji oživljavaju bilo koji tip kože u trenu!

U nastavku smo odabrali još nekoliko pristupačnih krema koje vredi imati u svojoj rutini!

Neutrogena Hydro Boost gel-krema za lice

Tekstura ove kreme je prilično gelasta, ali izuzetno lagana bez osećaja težine na licu. Nakon upotrebe, koža lica je sjajna, elastična, regenerisana i pršti od zdravlja.

Neutrogena Hydro Boost gel-krema za lice.
lilly.rs 

Ziaja Goat's Milk dnevna hidratantna krema za suvo lice

Kozije mleko dnevna krema za lice za suvu i borama sklonu kožu lica. Intenzivno vlaži epiderm i dublji sloj kože. Sadrži kompleks kozijeg mleka, D-pantenol, Vitamin A i E, filter UV koji hrani kožu i podržava njenu prirodnu ravnotežu.

Ziaja Goat's Milk dnevna hidratantna krema za suvo lice.
lilly.rs 

MIXA 24 hour Moisturising hidratantna krema za izrazito suvo lice

Koncentrovana nega bogata efikasnim sastojcima koji hidriraju i hrane kožu tokom celog dana. Proizvod odgovara suvoj i osetljivoj koži koja ima sklonost da manje efikasno zadržava vodu i lako se isušuje. Vaša osetljiva koža je umirena, hidrirana i negovana tokom 24h. Ova krema stvara zaštitnu barijeru protiv preteranog gubitka vode. Idealna za suve zone koje se javljaju tokom zime. Bogata, nemasna tekstura koja se ne lepi.

MIXA 24 hour Moisturising hidratantna krema za izrazito suvo lice.
lilly.rs 

Hada Labo Tokyo hidratantna krema za lice

Zbog izuzetno visoke koncentracije Super Hijaluronske kiseline, veoma intenzivno hidrira kožu, pružajući dugoročnu hidrataciju blago ispunjavajući sve neravnine i nepravilnosti dajući koži mekan, nežan i gladak izgled. Bez parabena, boja parfema I mineralnih ulja.

Hada Labo Tokyo hidratantna krema za lice.
lilly.rs