Kada parfem probudi romantiku

Kažu da se romantika rađa iz čežnje za lepim emotivnim događajem i da je vrlo važno da se ta potreba našeg nežnog i osetljivog unutrašnjeg bića, ispunjava što češće.

Avon parfemi za nju i njega
avon 

Ponekad se čini da je romantika rezervisana isključivo za parove – a pritom se zaboravlja koliko je bitno biti ljubavlju zanesen i kada si singl. Kako biste se osetili romantičnim ili poželeli da iste emocije i podelite, postoji mnogo izbora i načina da sebi (ili drugome) probudite lepa osećanja.

Upravo iz takvih želja, Avon je poznatu Attraction kolekciju upotpunio sa dva nova mirisa - Avon Attraction Game za nju i za njega - parfemi koji uz pomoć Avon Hypnotic Akord-a aktiviraju senzorne neurone i podstiču snažan osećaj zadovoljstva*.

avon parfem
avon 

Stimulišite emocije i um uz Attraction Game EDP koji je obogaćen svežim voćnim otvaranjem u kontrastu sa zanosnom biberastom aromom koja prelazi u mešavinu neodoljive crne čokolade i hypnotic akorda i idealni su za zimsko buđenje emocija i novih senzacija.

avon parfem
avon 

Muška verzija ovog senzualnog parfema - Attraction Game toaletna voda za njega, neodoljiv je muški miris sačinjen od tople, začinske mešavine bibera i kardamona, koji će izmamiti sva njegova čula. Ovaj spoj preliva se u kombinaciju crne čokolade i „Hypnotic Akorda“, kulminirajući zavodljivim i uglađenim drvenastim notama.

avon parfem
avon 

Novi mirisi dostupni su u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs.

avon arfemi za nju i njega
avon 

*miris kreiran sa kompanijom Firmenich, baziran na tehnologiji dizajna mirisa testirana na moždanu aktivnost pomoću fMRI metodologije

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši