DROGERIJSKI ŠAMPON SA KOLAGENOM KOJI DAJE VOLUMEN I SJAJ KOSI: Frizeri su oduševljeni sastavom

Da li je sve što je bilo potrebno našoj kosi zapravo šampon sa kolagenom? Čini nam se da da.

instagram/ evgenia.revenko

Kada je kosa u pitanju, retko kome verujemo koliko frizeru. Oni znaju koja frizura posebno laska našem licu i koja nijansa nam najbolje stoji. Što se tiče stilizovanja i nege, stručnjaci imaju savete koji će nam olakšati svakodnevicu i stvoriti punu, zdravu i sjajnu kosu. A to je upravo ono što skoro svaka žena želi.

Stručnjaci smatraju da kada je reč o određenim proizvodima kao što je šampon, treba uzeti u obzir mnoge stvari. Vrhunski tretman ne mora da bude skup. U drogerijama možete pronaći i povoljnije šampone čiji kvalitet i sastojci zadovoljavaju potrebe i najzahtevnijih stručnjaka za kosu. A mi ćemo vam predstaviti jednu od najboljih.

Shutterstock 

Prema rečima stručnjaka "Ovaj šampon ispunjava sve uslove".

Šampon 'Thick & Full OGX' sa biotinom i kolagenom

Stručnjaci tvrde da sastojci, kao što su biotin i keratina, ali i proteini i vlaga, obezbeđuju da kosa bude optimalno ojačana i hidratizovana kako bi postala zdravija i sjajnija.

Kombinacija sastojaka igra važnu ulogu – sa puno proteina za snagu, bez previše vlage koja otežava kosu i čini je previše mekom i ravnom. Cena je 1.229 dinara.

dm 

Šta kažu recenzije?

Kupci na Amazonu takođe ocenjuju ovaj šampon više od četiri zvezdice i oduševljeni su: „Koristim šampon već skoro godinu dana i oduševljena sam. Moram da kažem da, nažalost, imam veoma tanku kosu i probala sam mnogo šampona, ali nijedan nije delovao ni približno tako dobro kao ovaj. Definitivno daje kosi više volumena i sjaja i čini je mekom. Pored toga, miris je veoma prijatan i nije previše hemijski, za razliku od mnogih drugih. Svaka preporuka!"

Bonus video

This browser does not support the video element.

Kako radi šampon za suvo pranje kose koji se aktivira pri znojenju?  TikTok/batiste

Izvor: Wanted V.P.