FRIZURU KOJU JE KIM PROSLAVILA, SADA ĆE MOĆI DA NOSE I DEVOJKE SA TANKOM KOSOM: Pravi se lako, a idealna je za praznike

Frizuri Pamele Anderson, takozvanoj "Pammy updo" Kim Kardašijan je vratila popularnost, ali su sve do sada ovaj stil mogle da nose samo devojke sa gustom kosom.

Instagram

Ako pitate bilo koga koja je frizura apsolutna pobednica 2022. svi će vam reći isto - Pammy updo. Stilu koji je nekada bio zaštitni znak Pamele Anderson popularnost je vratila niko drugi do Kim Kardašijan.

Instagram 

Međutim, punđa koja je čak fantastičan izbor bila i za sestrino venčanje, ali i za svakodnevne prilike, činilo se da dobro pristaje samo devojkama sa dugom i gustom kosom. 

Ukoliko imate kraću ili tanku i retku kosu, rezultat je uglavnom bio razočaravajuć. Međutim, jedna devojka našla je rešenje koje nas je oborilo s nogu, jer je upravo uz par trikova uspela da pretvori Pammy updo u frizuru za sve. 

Pogledajte video: 

This browser does not support the video element.

I ŽENE SA TANKOM I RETKOM KOSOM MOGU DA PONESU NAJPOPULARNIJU FRIZURU SEZONE: Iskopirajte Kim Kardašijan u par koraka  TikTok/alyssarayelee

Dakle, postupak je više nego jednostavan. Kosu delite na dva dela. Gornji deo vezujete u manju punđu koju malo raširite rukama. Isto radite i sa donjim delom, a potom sa donje strane kačite šnalu i gurate "punđice" blago ka gore kako biste dobili efekat volumena. 

TiKTok 

Jednostavno i brzo, a tako efektno i idealno kako za svaki dan, tako i za praznike, kada želite da izgledate glamurozno.