ČUDOTVORAN SASTOJAK ZA DUŽU KOSU I DO NEKOLIKO CM: Ova maska oporavlja, ojačava i podstiče rast nove kose

Iako je održavanje kose zdravom samo po sebi težek zadatak, fokusiranje na njen rast je još teže. Ova maska sa pantenolom može oba!

Instagram

Postoji mnogo razloga zašto naša kosa jednostavno ne raste koliko bismo želeli. Od genetike, nepravilne ishrane, hormona, sezonskog opadanja... razloga ima milion.

Ipak, ukoliko želite da poboljšate i ubzate rast kose, treba to putovanje započeti pravilnom negom koja uključuje i maske ko je će poboljšati i ubrzati rast

Da, nije lako ubrzati njen rast i učiniti da izgleda zdravo, raskošno, bujno, blistavo i sjajno, ali ukoliko se opredelite za korišćenje pantenola u te svrhe verujemo da rezultati neće izostati.

Anna Bizon/Gpoint Studio 

Maska od pantenola za brži rast i kvalitet kose

Operi kosu i nanesi pantenol u obliku pene ili gela na koren. Možeš ga naneti i na celu dužine kose, jer uklanja statički elektricitet.

Pantenol pomaže u tretmanu oštećene kose, stimuliše rast kose i vraća joj sjaj, sprečava cvetanje dugačke i kozmetički tretirane kose.

Isperi glavu hladnom vodom za brži rast i kvalitet kose 

Na kraju pranja kose glavu isperi hladnom vodom i neka vam to pređe u naviku jer upravo hladna voda zatvara pore.

Shutterstock 

To površinski sloj kose čini glatkijim. Kosa se lakše češlja i sjajnija je. Pored toga, ispiranje hladnom vodom poboljšava prokrvljenost kože glave i na taj način jača kosu!