Na dodelu Critics’ Choice nagrada, Meg Rajan došla je s novom/starom chic bob frizurom koja asocira njene omiljene lookove iz devedesetih. I to vrlo namerno, jer se ovog puta na crveni tepih vratila kako bi promovisala žanr u kom smo je obožavali - romantičnu komediju What Happens Later (2023).

Naime, kao savršen match glamuroznoj toaleti sa šljokicama bila je ova razbarušena plava frizura, u hair svetu, poznata i po tome što vizuelno ''skida godine'' i čini da izgledate modernije i mlađe.

Ponovo se nosi frizura iz 90-ih koja skida godine
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ryanin bobdoseže nekoliko centimetara iznad ramena, blago ošišan, s kraćim pramenovima oko lica. Od savršenog reza do prepoznatljivih sveltoplavih pramenova - ova frizura je dokazala svoju bezvremenost.

U devedesetima, kada je Ryan igrala u filmovima poput "City of Angels" i "French Kiss", često bi nosila sličnu kratku frizuru, sa puno teksture, i nagoveštajem prirodnih talasa. Još nešto vredno pažnje? Njen blago pomereni razdeljak na stranu, koji pomaže da kosa prirodno pada oko lica, na laskav način. Eto recepta da osvežite svoj izgled ove sezone!

Bonus video

Najtraženija frizura u 2024. Instagram/ashleighmariecolor