Često kažemo da je kosa naš najlepši ukras, pa ne čudi što se na našoj kozmetičkoj polici nalaze razni proizvodi koji se prvenstveno koriste za njenu negu i stilizovanje. Ono što je mnogima neizostavno u svakodnevnom kreiranju željene frizure su razni uređaji poput fena, pegle ili lokne pomoću kojih vrlo lako postižemo izgled kose kao iz salona. Međutim, ne tako davno, na tržištu se pojavila još jedna varijanta iz kategorije alata za oblikovanje kose, kojoj nije trebalo dugo da zauzme brojne kozmetičke police...

U pitanju je električna četka kao malo praktičnija varijanta stilizovanja kose, koja će vam umnogome olakšati svakodnevnu rutinu. Električna četka zapravo funkcioniše kao klasična četka, koja osim što raščešlja kosu, istovremeno, zahvaljujući toploti, lepo je zaglađuje uz minimalna oštećenja.

Električne četke za kosu su postale veoma popularne zahvaljujući lakoj primeni, brzim i pouzdanim rezultatima, ali i njihovoj multifunkcionalnosti. Većina ovih proizvoda se može koristiti ne samo za ispravljanje, već i za uvijanje kose i kreiranje različitih stilova frizura. Takođe, električne četke za kosu postoje i kao tzv. 2 u 1 proizvodi: fen i stajler za kosu. Zbog toga se mogu koristiti ujedno i za sušenje kose, čime se značajno skraćuje celokupno vreme stilizovanja frizure.

U nastavku izdvajamo 3 najbolje rotirajuće električne četke.

Philips Rotirajuća četka za kosu

Philips Rotirajuća četka za kosu BHA710/00
tehnomanija.rs 

Remington Rotirajuća četka Curl & Straight Confidence

Remington Rotirajuća četka Curl & Straight Confidence AS8606
tehnomanija.rs 

 Rowenta Četka za kosu 

Rowenta Četka za kosu
tehnomanija.rs 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Pravilno držanje četke za kosu Instagram/mattloveshair


Izvor: Wanted A.N.