TikTok je postao nepresušan izvor inspiracije za najnovije trendove u svim sferama života, uključujući i svet kose. Ove godine bili smo svedoci brojnih trendova koji uključuju dolazak novih stilova, ali i povratak večne klasike. Donosimo vam presek najvirusnijih TikTok trendova za kosu u kojima svako može da pronađe jedan za sebe!

Čuvena frizura 90-ih

Iako su frizure iz devedesetih širok pojam i svašta nam padaju na pamet, TikTok ima nekoliko asocijacija na frizuru iz devedesetih – volumen, bočne šiške i slojeviti. TikTokerka Haley Kalil pružila je savršen primer.

"French girl" frizura

Kada govorimo o šik devojkama, govorimo o francuskim devojkama. Francuska nas od davnina oduševljava otmenošću i elegancijom, a njihove žene uvek ostavljaju utisak da takav izgled postižu bez mnogo truda. Taj „ne trudim se“ izgled je posebno popularan na TikToku i predstavlja modernu rekreaciju frizure koju je nosila Jane Birkin.

French girl frizura TikTok/faick_hair

"Butterfly" frizura

Frizura "leptir" savršeno opravdava svoje ime, sastoji se od slojeva koji uokviruju lice i onih koji se udaljavaju od njega, dajući efekat krila leptira. Ovo je frizura koja se zove "igrati na sigurno" jer izgleda da zaista pristaje svakom obliku lica zato će biti trend i u 2024.

"Butterfly" frizura
Instagram 

U-cut

U-cut je samo još jedna od frizura kojom dobijamo efekat lepršavosti i volumena. Zaista podseća na slovo U, a osvojio nas je svojom jednostavnošću.

Izvor: miss7hr/ Wanted A.N.