Kada imate dobru frizuru, gotovo da je svejedno šta ste obukle i da li ste našminkane. Lepa, stilizovana ili fazonirana kosa "radi" bolje od svega, za šta smo sigurni da ste se uverile i same, i to ne jednom. 

Dobra boja kose, frizura... u trenu mogu da vas podmlade ali i učine starijim, te je jako bitno da odaberete stil koji komplementira vaš lik. No, varate se ako mislite da su uvek potrebni veliki rezovi da biste dobili mladolikiji izgled

Dobra frizura vredi milion dolara.
instagram/emilyshak 

Frizure koje drže tron najpopularnijih poslednjih par godina i jesu na prvom mestu jer ženama idu u prilog - stepenasti stilovi koji se prilagođavaju obliku lica, ali i teksturi kose

To zna i naša proslavljena pevačica Emina Jahović koja se nedavno odlučila na malu promenu, a i ta minimalna izmena bila je dovoljna da instant zablista i izgleda svežije, i barem 5 godina mlađe. 

Emina Jahović ošišala je kosu.
Instagram/yaemina 

Emina je zadržala dužinu, ali je kosu blago stepenovala, a look je upotpunila popularnim, dugim "curtain" šiškama. "Zavesice" su možda i jedine šiške za koje teško da ćete se pokajati, a uz to se lako i brzo stilizuju. Dovoljno je da ih uvijete viklerom i naprskate malo laka za kosu, i dok se umijete, operete zube, obučete i našminkate, vaša frizura je spremna, nosile kraću ili dugu kosu. 

Emina Jahović izgleda mlađe sa novom frizurom.
Instagram/yaemina 

Takođe, curtain bangs su najbolji izbor i kada niste sigurni koliko dugo želite da nosite šiške, jer izrastu nakon samo par meseci. 

Pročitajte još: NOVA FRIZURA KATARINE RADIVOJEVIĆ U TRENU JOJ JE SKINULA 10 GODINA: Želećete da kopirate stil koji radi bolje od botoksa

Emina se promenom pohvalila na Instagramu i šiške u kombinaciji sa stepenovanjem dale su njenoj frizuri više volumena, a njenom licu mladolikost. 

Emina Jahović izgleda mlađe.
Instagram/yaemina 

Mi smo prelistali Pinterest u potrazi za inspiracijom i pronašli primere koji su varijacija na temu Eminine frizure, te obavezno fotografije odnsite svom frizeru ukoliko želite mimalnu promenu i maksimalni efekat

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Lokne sa scrunchie gumicama TikTok/amandapinkel

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!