Pređite na TikTok i upoznaćete se sa stotinama trendova za kosu koje možete isprobati ove zime. Iako volim koliko inspiracije aplikacija može da ponudi, retko pronalazim trend koji mi se istinski dopada. Međutim, nakon što sam naišla na video snimke transformacije kose "teddy bear blonde", praktično sam otrčala u salon da zakažem termin. Po mom mišljenju, ovo je jedna od najslađih, najnosivijih boja za kosu ove sezone i čini se da nisam jedina koja tako misli.

Haštag #teddybearblonde već ima preko 80.000 pregleda na TikTok-u, a slavne ličnosti poput Rijane i Sofije Riči Grejndž već su je isprobale. Sada, možda se pitate, po čemu se ovaj trend kose razlikuje od normalne plave kose? Na vašu sreću, provela sam sate istražujući šta ova boja zapravo uključuje, pa nastavite da skrolujete za sve detalje.

Šta je "teddy bear blonde" kosa?

Ključ za ovaj trend krije se u imenu. Boja kose treba da bude slična onoj kod klasičnog plišanog medveda, sa kombinacijom plavih pramenova. Rezultat je predivna, zlatna završna obrada sa puno dimenzija. Slučajno mislim da je ovaj trend savršen za zimske mesece zahvaljujući svojoj toploj nijansi, a najčešći način da se postigne ovaj izgled bi bili pramenovi ili balayage. U zavisnosti od vaše prirodne boje kose, vaš frizer može u potpunosti prilagoditi vaše pramenove ili balayage kako bi vam dao savršenu nijansu "plišanog medveda". Najbolja stvar u vezi sa ovim trendom je što često ima tamniji koren, što znači da nećete morati da brinete toliko o održavanju, jer bi boja trebalo da raste mnogo prirodnije. Dakle, ako razmišljate o tome da isprobate ovu trendi boju kose nastavite da skrolujete kako biste pronašli inspiraciju.

"Teddy Bear Blonde" Hair Inspiration