Jesen je pred vratima, a sigurni smo da ste i vi, kao i mi, spremni za promenu. Zato požurite do svog frizera da svojoj kosi pružite preko potrebnu jesenju promenu.

U nastavku vam donosimo boje za kosu koje će ove jeseni biti u trendu.

1. Boja meda

Ova boja ima braon podlogu koja je istaknuta ili posvetljena balayage tehnikom. Ukoliko nikada niste farbali kosu, možete postići ovaj istaknuti izgled bez upotrebe blanša. Deluje na prirodnoj kosi koju želite da održite zdravom, ali je posvetliti folijom ili balajažom.

2. Platinasto plava

Do sredine 2000-ih, pop zvezde poput Britni Spirs i Kristine Agilere podigle su ovu boju u sam vrh trendova, a posle njih, Paris Hilton je postala glavna platinasta plavuša. Danas popularnost platinasto plave i dalje raste, Pariz je se ne odriče godinama, a Kim Kardašijan je obožava već mesecima.

Ako imate nijansu platinasto plave kose, u odevnim kombinacijama možete kombinovati sve nijanse jesenje i zimske palete jer ova nijansa podiže svaki look.

3. Pastelne nijanse

Pastelni pramenovi najbolje pristaju ženama sa plavom kosom. Oni donose jedinstvenost boje i osveženje kosi. Jedna od najpopularnijih pastelnih boja za jesen je lavanda i roze.

Ako ste se odlučili za pastelne pramenove, trebalo bi da koristite što manje šminke i da nosite suptilnije boje odeće. Frizura koja će istaći vaše pramenove je klasična pletenica.

4. Bakarne nijanse

Hladni i puderasti bakarni tonovi biće veoma popularni u nadolazećoj hladnijoj sezoni.

Ova boja kose obeležila je 70-te godine, a svuda smo ovog proleća i leta mogli da vidimo novu trendi nijansu pod nazivom 'Strawberry brunette' koja donosi dozu smeđe nijanse, ali zadržava zavodljiv nežni crveni sjaj.

Kendal Džener nosila je bakarnu nijansu kose.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sastoji se od mnogo različitih nijansi smeđih i ružičasto-crvenih pramenova, a ova sjajna kombinacija boja zapela je za oko poznatim lepoticama poput Zendaje i Kendal Džener, koje su ranije bile upečatljive po svojim tamno smeđim nijansama kose.