ŽENE ŠIROM SVETA TVRDE DA ZA OVIM PARFEMOM MUŠKARCI LUDE: Ako tražite novi miris za svaki dan, ovaj je najbolji izbor

Glossier "You" postao je viralan parfem na TikToku nakon što je korisnica otkrila da ju je nepoznati muškarac zaustavio na ulici i pitao za brend parfema.

Unsplash/ Mariah Hewines

Parfemi su veoma lična stvar, jer sve nas privlače različiti mirisi i note. Međutim, jedan parfem je nedavno postao viralan na TikTok-u, sugerišući da možda postoji miris koji će se svideti svima, ili barem većini. Reč je o Glossierovom "You" parfemu, koji je u prodaji od 2017. godine i nedavno je zabeležio skok prodaje od 50 odsto.

Shutterstock 

TikTok korisnica @bitcoin_papi objavila je snimak na kojem je rekla da ju je nepoznati muškarac jurio ulicom kako bi saznao naziv njenog parfema. Kasnije je otkrila da je drugi dečko napisao pesmu o istom parfemu jer je njegov jastuk divno mirisao nakon što mu je devojka otišla.

Sa notama ružičastog bibera, ambera i irisa, "You" miriše na topli zagrljaj, ili kako kaže osnivač Glossiera Emily Weiss, na vrat vašeg dečka. Reklamira se kao „vrhunski lični miris“ u kojem je nosilac „poslednji sastojak“, što znači da na svima miriše drugačije.

Ako ste tražili novi svakodnevni miris koji zaista oličava „vas“, „You“ bi mogao biti najbolji izbor.