JESENJI PARFEMI ZBOG KOJIH ĆETE BITI U CENTRU PAŽNJE: Možete imati 100 različitih mirisa, za ovim 5 se svi okrenuću

Verujemo da ćete nakon ove liste lako štiklirati da ste uspešno pronašli parfem za kojim se svi okreću.

Instagram

Ako vam je cilj da se izdvojite iz mase čak i tokom jesenje sezone u tome vam mogu pomoći određeni parfemi

Pitate se koji su to parfemi? Istražili smo i sakupili senzualne i opojne note za kojima se svi okreću!

Lacoste - Lacoste Pour Femme Intense

Možemo ga nazvati i koncentracijom ženstvenosti i savršenom ravnotežom između senzualnosti i elegancije. Parfem je inspirisan ženom koja je istovremeno nežna i snažna, samouverena i elegantna i koja se ne plaši da traži od života ono što joj pripada. Suptilne note karamele u kombinaciji sa bugarskom ružom i sandalovinom čine ovo mirisno izdanje idealnim za sve prilike.

lacoste 

Carolina Herrera – CH Women

Prelepa mirisna simfonija ruže i agara pojačana je i začinjena ružičastim biberom, što ovaj parfem čini idealnim za prohladne jesenje dane. Ovo je parfem koji oslikava modernu i samouverenu ženu, a višeslojna kompozicija od cveća, citrusa i začina je pravo osveženje koje će vas sigurno dovesti u centru pažnje, gde god da se pojavite.

Carolina Herrera 

Escada - Celebrate Life

Parfem koji nas poziva da uživamo u svakom trenutku, da se izrazimo na najbolji mogući način i da istaknemo pozitivan stav koji imamo prema životu. Nežne note ruže u kombinaciji sa svežinom cveta narandže, sa gornjim notama kruške i ličija, mirisno je savršenstvo koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

escada 

Dolce&Gabbana – Velvet Sicily

Parfem strasti. Miris žene. Suština Sicilije. Citrusno-cvetni parfem evocira miris sveže opranog veša osušenog na suncu, a sicilijanski bergamot je kombinovan sa citrusima sa italijanskog ostrva i akordima crne ruže i sandalovine, kako bi se dobio mirisni doživljaj koji neodoljivo podseća na kolačiće od badema koji su specifični za Siciliju. Nežan i topao, ovo je parfem koji ćete nositi od jutra do mraka.

dolce&gabbana 

Narciso Rodriguez - Narciso Rouge

Dovoljno je reći sledeće: zavodljiv, misteriozan, strastven i ženstven, a verovatno već imate predstavu o kakvom je parfemu reč. Ovo nije samo veoma seksi miris, već i jedan od onih koji podiže strasti na viši nivo. Toliko je dobar da će sigurno postati jedan od vaših omiljenih, ne samo tokom jeseni već i tokom svih godišnjih doba. To je definitivno parfem koji će vas u sekundi pretvoriti u damu za kojom se svi okreću.

narciso rodriguez