Kada razmišljamo o praznicima, često nam na pamet padaju svetlucavi zlatni ili jarko crveni nokti, ali ako više volite minimalističku estetiku, ovi beli božićni dizajni noktiju su tako sofisticirani - ali ne i manje praznični.

Bilo da planirate novi set BIAB noktiju ili božićni french dizajn noktiju, bela je savršena boja noktiju skupog izgleda ove sezone. Ne samo da nijansa odražava boju svežeg snega i blistavih ledenica, već je i bezvremenska i dovoljno suptilna da upotpuni svaki outfit..

Od modernih 'glaziranih' noktiju do delikatnih nalepnica u obliku snežnih pahulja, postoji nekoliko nijansi u krugu boja koje se tako dobro uklapaju u svečani zadatak.

I dok možda mislite da je monohromatska nijansa pomalo ograničavajuća, mi smo sakupili ne jedan već 14 elegantnih belih manikira koji će sigurno podići svaki praznični outfit.

Pročitajte još: 20 PRAZNIČNIH IDEJA ZA NOKTE, A NISU CRVENI: Pripremite se da vaš manikir bude zvezda svih prazničnih zabava

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video

biab manikir TikTok/zhino_jaseem

Izvor: Wanted/ A.N.

https://static.mondo.rs/Binary/77/USLOVI-KORISCENJA-WMG.pdf

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.