Ne treba naglašavati da Zara više nije mesto koje rado posećujemo samo kada je u pitanju obnavljanje garderobe, već i u situacijama kada tražimo novi parfem. Sigurni smo da već imate neke svoje omiljene parfeme kojima se uvek rado vraćate, ali ove sezone Zara je upotpunila kolekciju sa još 4 nova mirisa kojima nije trebalo dugo da osvoje sve društvene mreže!

Ako ovih dana tražite novi parfem, onda idite u Zaru. Od nedavno se na njihovim policama mogu naći čak 4 nova parfema na bazi vanile, koji neodoljivo podsećaju na neke poznate dizajnerske parfeme. Generalno, volimo parfeme sa mirisom vanile zbog njihove tople, slatke i senzualne note, a ovo je jedan od najpoznatijih sastojaka mirisa u parfemima i često se koristi kao bazna nota ili kao sastojak koji dopunjuje neke druge note u samom parfemu.

Zara parfem sa vanilom
ZARA 

Kolekcija koja nikoga nije ostavila ravnodušnim

U Zarinoj ponudi možete pronaći Hipnotic Vanilla, koja veoma podseća na kultni Dior Hypnotic Poison i prilično je slatka i vanilasta, Vanilla Vibration, gde su drvene note nešto izraženije, Supreme Vanilla, koja je idealna za ljubitelje izuzetno slatkih mirisa i Starlight Vanilla koja nas snažno podseća na parfem Jo Malone Tonka i Myrrh. Pored divnog mirisa, oduševila nas je i njihova dugotrajnost, pa je pravo vreme da obnovite svoju kolekciju mirisa!

parfem zara
ZARA 

 Bonus video

Zara parfem koji je kopija Armanijevog Tiktok/fragrance.dictionary