Ove godine jedno je potpuno jasno kada su u pitanju beauty trendovi – minimalizam je preuzeo scenu. Posle nekoliko sezona tokom kojih su vladale jake, jarke boje, upadljivi izgled šminke i šareni nokti, na red je došla era decentnosti, a to možemo videti u najnovijim nail art lookovima. Glazed donut, French Vanilla i Blush nokti već su ove godine izazvali pravu pomamu na društvenim mrežama, a sada je tu još jedan sličan izgled koji je osvojio i poznate i influensere.

Reč je o takozvanim Anđeoskim noktima, koji kombinuju potpuno prirodnu, mlečnu boju noktiju sa premazom od finog sjaja u zlatnim, roze i srebrnim tonovima. Ova divna kombinacija boja i tekstura noktima daje dašak elegancije i nežne ženstvenosti, a odlično je i što je ovako ukrašene nokte lako napraviti kod kuće.

Angel Manikir Instagram/colleenhobson_blog

Naime, jedino što vam je potrebno za kreiranje ovog looka je nude ili roze nijansa laka za nokte koji ćete naneti kao podlogu i nadlak sa šljokicama po želji. Nakon što oblikujete nokat u željeni oblik, prvo ga premažite bazom, a kada se osuši i šljokicama i uživajte u sopstvenoj domaćoj verziji angel nailsa.