Ako vam je cilj da se izdvojite iz mase čak i tokom jesenje sezone u tome vam mogu pomoći određeni parfemi

Pitate se koji su to parfemi? Istražili smo i sakupili senzualne i opojne note za kojima se svi okreću!

Lacoste - Lacoste Pour Femme Intense

Možemo ga nazvati i koncentracijom ženstvenosti i savršenom ravnotežom između senzualnosti i elegancije. Parfem je inspirisan ženom koja je istovremeno nežna i snažna, samouverena i elegantna i koja se ne plaši da traži od života ono što joj pripada. Suptilne note karamele u kombinaciji sa bugarskom ružom i sandalovinom čine ovo mirisno izdanje idealnim za sve prilike.

Lacoste - Lacoste Pour Femme Intense parfem.
lacoste 

Carolina Herrera – CH Women

Prelepa mirisna simfonija ruže i agara pojačana je i začinjena ružičastim biberom, što ovaj parfem čini idealnim za prohladne jesenje dane. Ovo je parfem koji oslikava modernu i samouverenu ženu, a višeslojna kompozicija od cveća, citrusa i začina je pravo osveženje koje će vas sigurno dovesti u centru pažnje, gde god da se pojavite.

Carolina Herrera parfem.
Carolina Herrera 

Escada - Celebrate Life

Parfem koji nas poziva da uživamo u svakom trenutku, da se izrazimo na najbolji mogući način i da istaknemo pozitivan stav koji imamo prema životu. Nežne note ruže u kombinaciji sa svežinom cveta narandže, sa gornjim notama kruške i ličija, mirisno je savršenstvo koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Escada parfem.
escada 

Dolce&Gabbana – Velvet Sicily

Parfem strasti. Miris žene. Suština Sicilije. Citrusno-cvetni parfem evocira miris sveže opranog veša osušenog na suncu, a sicilijanski bergamot je kombinovan sa citrusima sa italijanskog ostrva i akordima crne ruže i sandalovine, kako bi se dobio mirisni doživljaj koji neodoljivo podseća na kolačiće od badema koji su specifični za Siciliju. Nežan i topao, ovo je parfem koji ćete nositi od jutra do mraka.

Dolce&Gabbana parfem.
dolce&gabbana 

Narciso Rodriguez - Narciso Rouge

Dovoljno je reći sledeće: zavodljiv, misteriozan, strastven i ženstven, a verovatno već imate predstavu o kakvom je parfemu reč. Ovo nije samo veoma seksi miris, već i jedan od onih koji podiže strasti na viši nivo. Toliko je dobar da će sigurno postati jedan od vaših omiljenih, ne samo tokom jeseni već i tokom svih godišnjih doba. To je definitivno parfem koji će vas u sekundi pretvoriti u damu za kojom se svi okreću.

Narciso Rodriguez parfem.
narciso rodriguez